preload

Hoe "lovesenergy" ontstond

Ik had, zo bleek, ineens de juiste omstandigheden om een hoop realiteit onder ogen te zien. Ik raad natuurlijk niemand aan om dit na te doen, maar dat was mijn realiteit. Spiritueel was ik nooit (niet bewust en met rationeel begrip iig), maar erna begreep ik ineens allerlei spirituele principes en stromingen.

Ongeveer een jaar later vroeg iemand mij veel over hoe ik nou toch had bereikt waar ik was, gezien mijn verhaal in het leven. Deze nieuwsgierigheid kwam zowel vanuit interesse in iets zeer goeds dat zichtbaar aan me was, als het feit dat ik toch weer worstelde psychisch.

Dus probeerde ik keer op keer het zelf te begrijpen en uit te leggen. Het was niet makkelijk. I noteerde uiteindelijk een lijstje met ingredienten die ik kon extraheren uit het proces dat ik zonder na te denken natuurlijk had gevolgd om uit te komen tot grote en bevrijdende inzichten en vormde daarmee een beoefening voor mezelf.
 
Het hielp me een hoop lijden te overwinnen en mijn leven te verrijken en doet dat nog steeds. Ik verzeker je dat dat niet altijd makkelijk is. En de beoefening raakt soms in het slop en dan ervaar ik geen prettige consequenties. Ik ben blij dat ik een setje zachtaardige krachten heb die mij in het het leven de weg wijzen waar ik naar terug kan keren, steeds opnieuw, om mezelf weer op te bouwen als nodig, zodat mijn leven weer ten goede kan veranderen. Als ik nederig ben en toegeef dat ik ze weer had losgelaten begin ik opnieuw. En opnieuw en opnieuw. En onderhoud ze.

[naar het begin van deze pagina]


preload preload