preload

 

Therapeutische begeleiding

Ieder mens komt op weg naar balans andere hindernissen tegen. Soms is een hindernis te zwaar of lastig om alleen te moeten nemen. Dan is het prettig er met iemand over te kunnen praten of op andere wijze mee aan de slag te gaan. 

Wanneer je voelt dat je dat nodig hebt, zoek dan iemand om mee te praten. Neem elke stap in het zoekproces in acceptatie, met geduld en aandacht. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Neem de tijd om de juiste hulp te vinden, of stel je open om de juiste hulp te ontvangen.

Wanneer je je met de ingredienten van lovesenergy blijft verbinden tijdens vriendschappenlijke- of professionele hulpverlenings gesprekken dan krijg je meer rust en mogelijkheden tot groei of heelwording. Het blijven afstemmen op lovesenergy houdt je in je kracht, kracht waarmee je je zwaktes, gebrokenheid of kwetsingen kan accepteren. Zo blijf je steeds autonoom in je contact met mensen die je proberen bij te staan en helpen. Je mag trouw blijven aan je innerlijk weten, wanneer iemand het beter denkt te weten, ook wanneer dit een professional is. 

Wanneer het voelt alsof je zulke hulp van mij zou kunnen vinden, neem dan contact op. De coachingsgesprekken kunnen je misschien verder helpen. 


preload preload